20e Open Rapidkampioenschap op zaterdag 8 juni

groepsfoto op de binnenplaats

Wie gaan er op 8 juni 2024 naar huis met de prijzen? Hier een groepsfoto op de binnenplaats van prijswinnaars bij een eerdere aflevering.

Het Rapidtoernooi van schaakvereniging Moira-Domtoren is terug van weggeweest. En hoe!
Op zaterdag 8 juni 2024 kun je in ons eigen clubgebouw in het mooie Utrecht komen spelen in het rapid-tempo. Er is een prijzenpot van meer dan € 800 en het toernooi heeft een nieuwe naam: het Open Rapidkampioenschap van Moira-Domtoren.

Er zijn eerder al 19 leuke edities geweest van dit toernooi. Na een pauze in de coronajaren blaast een enthousiast toernooicomité het nu nieuw leven in.

Verschillende grootmeesters hebben zich al ingeschreven, maar het toernooi is geschikt voor elke speler van jong tot oud en van huisschaker tot landelijk actieve toernooitijger.

In juni is het vaak mooi weer. Dan gaan de terrasdeuren open en kan er ook op onze zonnige binnentuin geschaakt worden.

Houd je van rapid, het middellange speelttempo, kom dan op 8 juni naar Moira-Domtoren voor ons 20e rapidtoernooi. Er zal gespeeld worden volgens het Zwitserse systeem in twee groepen (groep 1: rating >1850; groep 2: rating <1900).

Laten we er een mooie gezellige schaakdag van maken. Zie de speciale toernooipagina voor alle info en om je aan te melden.
LET OP: maximaal 90 deelnemers & vol=vol.